Wie zijn wij?

Bij Herbfarmers staat het behouden van de natuur hoog in het vaandel. Ons doel is om naar anderen over te brengen dat biologische producten een must have is. Wij staan voor het idee dat biologisch bijdraagt aan een gezond leven en ook aan de wereld om ons heen. Wij willen deze visie graag overbrengen naar iedereen die net zo veel van natuurlijke producten houdt.

 

Onze producten zijn 100% biologisch en wij halen al onze producten bij biologische, kleine boeren en producenten. Op die manier proberen wij anderen zoveel mogelijk te ondersteunen met hetzelfde doel en dezelfde visie als wij. Onze biologische producten zijn gezonder en maken het verschil als u opzoek bent naar een gezonde levensstijl.

Natuurlijke producten geven ook een totaal andere smaakbeleving die wij graag anderen willen laten ervaren. Wij staan dus niet alleen voor een gezonde levensstijl, maar ook voor een levensstijl waarbij genoten kan worden van elke afzonderlijke smaak. Onze biologische producten zijn van hoge kwaliteit. Door inkopen te doen bij kleinere en biologische boeren steunen wij hen en tegelijk zorgen zij ervoor dat wij onze visie tot werkelijkheid kunnen brengen. 

Welk aanbod heeft Herbfarmers?

Het zoeken naar de beste thee voor een gezonde levensstijl was voor een lange tijd onze hobby. Nu delen we deze hobby ook met u. Daarom vindt u bij ons een aanbod aan veel verschillende theekruiden en argan olie. Ook verkopen we accessoires om aan al uw theewensen te voldoen. Zo zit er in ons uitgebreide aanbod voor iedereen iets bij.

Werkt Herbfarmers biologisch?

Voor Herbfarmers is goede kwaliteit van organische voedingsmiddelen erg belangrijk. Het is immers ook belangrijk dat elk zintuig van de consument positief geprikkeld wordt. Daarom werken we samen met kleine boeren en bedrijven om te zorgen dat uw product 100% biologisch is. Dit zorgt niet alleen voor een stijging in de kwaliteit, het is ook nog eens gezond en verantwoord.

Wat is de drijfveer van Herbfarmers?

Herbfarmers heeft een passie voor thee. We weten dat thee beter smaakt als het 100% biologisch is en daarom kopen we zoveel mogelijk van kleine boeren en bedrijven. Voor ons is het belangrijk dat al uw zintuigen worden geprikkeld bij het drinken van onze thee. De liefde die we voor thee hebben willen we ook met u delen.