Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Verzendinformatie

Wij versturen uw bestelling binnen 1 – 2 werkdagen. Plaatst u een bestelling in het weekend? Dan versturen wij uw bestelling op maandag.

Alle pakketten worden verzonden als standaard pakket. Afhankelijk van de grootte van jouw bestelling, versturen wij het pakket in verschillende maten dozen. Als brievenbuspakketje of standaard pakket. Tijdens het bestelproces wordt automatisch rekening gehouden met de bijbehorende verzendkosten.

 

Verzendkosten Nederland

Binnen Nederland zijn de verzendkosten als volgt: 

  • Standaard pakket €3,95

Bij besteding vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis.


Verzendkosten België

Voor verzending naar België zijn de verzendkosten als volgt: 

  • Standaard pakket €4,95

Retourbeleid

Is uw bestelling niet naar wens en wilt u de bestelling retourneren? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Let op, alleen producten die niet gebruikt zijn kunnen wij retour nemen. Wij nemen ook geen producten die besteld zijn middels een kortingscode of actie terug! Thee kan volgens de voedsel veiligheidsnormen niet worden geretourneerd. Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld hierbij de volgende informatie: 


  • Naam 
  • Ordernummer 
  • Artikelen die geretourneerd worden 
  • Reden van retour 

Wij sturen een bevestiging van uw aanmelding van retour en sturen verdere informatie om de bestelling retour te sturen. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen kosten. Zodra de retourzending in goede orde ontvangen is, storten wij binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug.